Bejelentés


Hirdetés

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Oldalelemek

Hírek
Kínai hernyógomba

A hernyógombát (Cordyceps sinensis) több, mint ezer éve alkalmazzák Kínában és az egyik leghatásosabb "gyógynövénynek" tartják az energiaszint és az általános életminőség javítására. Elsősorban Nepál és Tibet hegyvidékein honos. Akkor került a nyugati kutatók figyelmének középpontjába, mikor kínai sportolók az 1993-ban, Németországban megrendezett Szabadtéri Atlétikai Világbajnokságon kilenc világcsúcsot döntöttek meg. A sportolók - természetesen a kemény edzés mellett - rendszeresen fogyasztották az edző által előírt hernyógombát. Miután ez napvilágra került, teljesítménynövelő hatása legendássá vált és az elit atléták között a legkeresettebb táplálék-kiegészítők közt került. Amit már a Kínai orvosok is tudtak róla, hogy igen jótékonyan hat a tüdő és a szív munkájára, továbbá szabályozz az immunrendszert és növeli a szexuális képességet és fokozza a termékenységet.

tovább >>


Mi a hyaluronsav?

A hyaluronsav a szervezetünkben is megtalálható természetes anyag. A hyaluronsav egy természetes poliszacharid, amely minden szövetünkben megtalálható. Legfőbb jellemzője, hogy igen sok vizet képes megkötni, saját tömegének ezerszeresét. Az emberi testben többek között vízmegkötő, illetve ízületekben és izmokban síkosító szerepet tölt be. A kötőszöveti sejtek és az ízületekben a hyalinporc sejtek folyamatosan termelik a hyaluronsavat, de az életkor előrehaladtával termelődése fokozatosan csökken. Ha csökken a hyaluronsav mennyisége a szervezetben csökken a bőr és a bőr alatti kötőszövetek rugalmassága és gyakoribbá válhatnak a kopásos eredetű ízületi gyulladások.

tovább >>


ALOE

Az ALOE hatóanyagai közül a legfontosabbnak az acemannán nevű poliszacharidot tartják, amely gyulladáscsökkentő, immunrendszer erősítő. Található még a növényben fájdalom-, és duzzanatcsillapító hatású bradakinináz, valamint a viszketést mérséklő magnéziumlaktát. Az aloin, a kálium és cukrok együtt enyhe has-, és vizelethajtó hatásúak, így segítve a szervezet tisztítását, méregtelenítését. Aloin tartalma miatt természetes fogyasztószer is!

tovább >>


Cannabis Sativa Cannabinoid Oil

A nemesített hibrid kendermag (Cannabis sativa = "hasznos kender") nem tartalmaz THC-t, ezért tudatmódosító hatással nem, viszont megszámlálhatatlan értékes élettani hatással rendelkezik. A termék nemesített, az európai szabályozásnak megfelelő kender kivonata.

tovább >>


PVG-Pecsétviaszgomba

A pecsétviasz gomba vagy ahogy Kínában hívják a "halhatatlanság növényét" széles körben alkalmazzák, és igen nagyra becsülik. Felhasználása több mint két évezredet ölel át. Legkorábban Kína első császára idejéből említik, majd innentől kezdve leírása elterjedt az egész kínai irodalomban és a művészetben is. A pecsétviaszgomba egyik legnagyobb értéke immunrendszer erősítő hatásában rejlik.

tovább >>


KUDZU B6

A kudzu hatásai: - Befolyásolja a szerotonin- és dopamintermelést az agyban, ami erősítheti az idegrendszert és pozitív hatással lehet a kedélyállapotra. - Csökkentheti az izomfájdalmakat és a fejfájást. - Általánosan javíthatja a közérzetet, erőt adhat. - Méregtelenítheti a belső szerveket, különös tekintettel a májra. - Csökkentheti az inzulinrezisztanciát. - Segíthet a változókor tüneteinek enyhítésében.

tovább >>


FLAVIN77 OMEGA KID

Flavonoidok a gyermekeink védelmében! Gyermekek részére készített 77 fajta jelentős polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek, levelek és további jótékony hatóanyagok hozzáadásával készült szirup kakaóval és vaníliával. Omega-3 segítséget nyújthat ahhoz, hogy a gyermekek értelmi képességei jobban fejlődjenek.

tovább >>


FLAVIN 77 FAMILY

Az egész család immunerősítésére! Több ezer éves tradícionális gyógyászat növényei és a XXI. század technológiájának tökéletes ötvözete, az egyik legszélesebb flavonoid spektrummal! Több, mint 77 összetevő!

tovább >>


Olimpiq XC CC -Őssejt

Regeneráljuk és fiatalítsuk szerveinket őssejtek segítségével! Növeljük az őssejtjeink vitalitását a tudomány új hatóanyagaival!

tovább >>


Új! Flavin G77 szirupok

Genetikai prevenció már a jelen! Hosszú élet essenciái kromoszóma védő összetevőkkel

tovább >>Linkek


Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!