Bejelentés


Hirdetés


Oldalelemek

Keresés a honlaponHírek
MgTOP - Magnézium L-treonate

A kutatók egy forradalmian új formáját fedezték fel a magnéziumnak, a magnézium-L-treonátot. A magnézium-L-treonát nagy mennyiségben képes átjutni a vér-agy gáton. Hozza ki a maximumot az agyi képességeiből

tovább >>


KURKUMA az élet fűszere

A kurkuma jótékony betegségmegelőző, gyulladáscsökkentő tulajdonságai révén méltó étrend-kiegészítője lehet a mindennapoknak, különösen az enyhe ízületi fájdalmak fennállta esetén. Bővebben a webshopban!

Ránc Riadó!

A húszéveseket a huncut szarkalábak, az ötveneseket a mély barázdák bosszantják az arcukon. Szerencsére mindkettő eltüntetésére, mérséklésére kiváló termékek vannak Az egészséges haj, bőr és köröm a legszembeötlőbb tükre egészségünknek. Külsőnk ezen meghatározói vitalitást, üdeséget, fiatalságot sugározhatnak, amennyiben egészségesek.

tovább >>


Kudzu B6

Kudzu, a függőség és a daganat ellenszere.

tovább >>


Collagen - Bőr, Ízületek

A kollagén kihagyhatatlan lehetőség az öregedés folyamatának megakadályozására.

tovább >>


Crystal Silver Natur Pover-Ezüst víz

Kutatási eredmények bizonyítják, hogy kb. 650-féle kórokozóval szemben van ellenálló hatása, azokat kb. 6 percen belül elpusztítja- a Science Digest magazin (1978 / 03.) közlése.Ezzel szemben egy antibiotikum legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képes elpusztítani!

tovább >>


Flavin7 Crystal Complex termékek

Ostemo kapsz. 100db Erős csontok 50 év felett is! Növényi hatóanyagokkal, vitaminokkal a csontok és a gerinc épségéért! Rheumato kapszula 100db Mozgás fájdalmak nélkül! Ízületi gyulladások, ízületi kopások helyett! Immuno kapszula 100db Ellenállóképesség, gyógyszerek helyett. A természetes védelem biztonsága a betegségekkel szemben! Prostao kapszula 100db A férfias problémák megszüntetésére. Pajzs a férfiaknak, az egészséges folyóügyekért.Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!